Dag 11 Guangzhou / Zhanjiang
Door: Lin en Mirjam
Blijf op de hoogte en volg Fam.
03 Augustus 2013 | China, Zhanjiang
03 Augustus 2013 - 15:10
Anne-Martine:
Lieve buurtjes,
Wat een prachtige reis zijn jullie aan het maken en wat hebben jullie al veel gezien en veel gedaan! Wat heerlijk Lin, dat je zo'n warm welkom kreeg in het kindertehuis. Het lijkt me heel erg bijzonder en emotioneel om daar weer terug geweest te zijn, voor jullie allemaal natuurlijk en Lin in het bijzonder. En nu is Chen aan de beurt. Fantastisch om jullie verhalen te lezen en met de foto's zo ook een beetje 'mee te reizen'.
Hopelijk blijft de Typhoon uit de buurt, blijft het daar rustig en krijgen jullie daar net zo'n mooie ervaring voor Chen als dat Lin heeft gehad. Spannend hoor.
Geniet van het eten, van dat mooie land en vooral van deze mooie reis met zijn 4tjes! Ben erg benieuwd naar de rest van de verhalen en foto's!
Liefs, Anne-Martine -
03 Augustus 2013 - 17:18
Anita Veldsc,holten:
Ha Miriam Eddie Lin en Chen -
03 Augustus 2013 - 17:55
Anita Veldscholten:
Ik ga het nu afmaken haha..
Wat een prachtig land en door de mooie foto's krijg je ook een goed beeld en goeie indruk van de omgeving. Wat een geweldige ervaring voor jullie.
Chen wat spannend voor jou de komende dagen, we leven met je/jullie mee.
Veel reisplezier gewenst voor de volgende dagen!
Lieve groeten
Nico Anita Jacques Loïs en Noëlle -
04 Augustus 2013 - 03:03
Tineke:
Wat een geweldige reis is dit. Leuk om te lezen en de foto's te zien.
Kan niet wachten om de verhalen over Zhanjiang te lezen.
Alvast veel plezier gewenst en de groeten van ons allemaal!
Tineke, Willem, Xiao Wei en Sovann