Dag 10 Wuhan / Guangzhou. Op naar het zuiden !
Door: Mirjam
Blijf op de hoogte en volg Fam.
02 Augustus 2013 | China, Kanton
02 Augustus 2013 - 17:55
Ben En Marian:
Hallo familie,
Wat maken jullie toch mooie foto's .Hierdoor krijgen we 'n goed beeld van de omgeving waar jullie je bevinden.Prachtig om te zien. Chen we wensen je heel veel succes en plezier de komende dagen in je geboortestreek.
We wensen jullie morgen allemaal 'n goede reis en de groeten van Ben en Marian -
02 Augustus 2013 - 21:13
Jan En Ina Scheltens:
Wat ziet alles er mooi uit, het is leuk om jullie zo te volgen. Door de mooie fotos krijgen we een goede indruk
hoe het daar is. Voor morgen een goede reis, we blijven jullie volgen.
Liefs jan en ina. -
03 Augustus 2013 - 11:56
Annelies:
Hoi familie,
Wat een prachtige stad is Guangzhou, vooral bij avond, schitterend verlicht allemaal in allerlei kleuren.
En dan deze hoge moderne gebouwen, het lijken wel (kleine) wolkenkrabbers, wat een wereldstad.
Ik dacht altijd dat de delen van China waar jullie kinderen vandaan komen, echt arm waren. Dat zal misschien ook wel voor de geboorteplaats Zhanjiang van Chen, maar Hanchuan vind ik op de foto's ook eigenlijk best mooi om te zien.
Chen veel succes met het vinden van meer details over je komaf en veel plezier samen!!
Groetjes Annelies.