Voorbereiding - Reisverslag uit Wierden, Nederland van Fam. Huizing - WaarBenJij.nu Voorbereiding - Reisverslag uit Wierden, Nederland van Fam. Huizing - WaarBenJij.nu

Voorbereiding

Door: Lin

Blijf op de hoogte en volg Fam.

22 Juli 2013 | Nederland, Wierden

Lieve mensen,

Morgen is het zover, onze grote reis naar China gaat beginnen :D !
De voorbereidingen zijn in volle gang, we hebben de koffers gepakt, de fotocamera's zijn opgeladen enz.
Morgen vliegen we om 9:45 uur naar Zürich, maar omdat we drie uur van te voren aanwezig moeten zijn op Schiphol, vertrekken we om 4:45 uur uit Wierden. In Zürich stappen over, om vervolgens om 13:20 uur te vertrekken richting Beijing.
Hier hopen we om 23:15 uur (Nederlandse tijd) aan te komen. In Beijing is het dan zes uur later, dus 5:15 uur in de ochtend. Het beloofd een lange dag te worden, maar we hebben er heeeel veel zin in !

Veel liefs van ons !

• 22 Juli 2013 - 19:34

Bettina:

Het avontuur gaat beginnend. Goede reis allemaal!

• 22 Juli 2013 - 20:57

Gérita:

Wij wensen jullie een geweldige reis toe! Wij gaan jullie zeker volgen daar in het verre China.
    Geniet ervan!
    Liefs van Henry, Gérita en Tom

• 22 Juli 2013 - 21:08

Anja:

Eindelijk is het zo ver. Nogmaals een hele goede reis en geniet er van.
    Heel veel groeten
    Harry, Anja Pris Jeff en Feng

• 22 Juli 2013 - 22:52

Jan En Ina:

Vanuit Frankrijk wensen wij jullie nogmaals een fantastische reis naar China. Liefs Jan en Ina

• 22 Juli 2013 - 23:53

Donata Rohaan:

Wij wensen jullie vanuit Frankrijk en hele goede reis naar China. Geniet ervan en we gaan jullie volgen.
    Veel liefs van Henk, Donata, Eline en Laurens

• 23 Juli 2013 - 16:01

Annelies:

Lang naar uitgezien, maar nu zijn jullie zijn écht onderweg naar het prachtige China.
    Nogmaals een hele fijne reis (en wat mooi dat we jullie kunnen en mogen volgen).
    veel liefs Ton, Annelies en Dennis.

• 23 Juli 2013 - 22:50

José En Arjen:

Een hele goede reis naar China en we zullen jullie volgen.
    Liefs José en Arjen

• 24 Juli 2013 - 09:08

Elly Braamhaar:

Hopelijk goed geslapen na de lange reis en alle indrukken, we gaan jullie zeker volgen.
    Geniet ervan samen!!
    Groeten Elly-Johan.